2022-2023 Güz Dönemi Online Bütünleme Programı (GÜNCEL)

Yazar: mlzmuhendislik.web | Tarih: 27 Şubat 2023

6-10 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılması planlanan 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılı bütünleme sınavları, 27-Şubat 3 Mart 2023 tarihleri arasına ertelenmiş olup, online olarak Google Classroom üzerinden yapılacaktır. Güncel sınav takvimine ulaşmak için tıklayınız

6.02.2023 tarihinde yapılmış olunan sınavların telafileri belirtilen saatlerde ONLİNE olarak yapılacaktır. Başarı değerlendirmesinde yüksek not dikkate alınacaktır. Bu karar sadece 6 Şubat 2023 tarihinde yapılan sınavlar için geçerlidir. Telafi sınavına girmek isteyen öğrencilerimizden herhangi bir başvuru dilekçesi talep edilmemektedir. İlgili öğrencilerimize duyurulur.

Sınavlar google classroom üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir. Google classroom'daki derslere ait sınıflarda kayıtlı olduğunuzu kontrol etmeniz sınavlarda sorun yaşamamanız için önemlidir. Kaydınız yok ise dersin sorumlusu ile iletişime geçiniz.

Yabancı Dil Dersleri sınavları sinav.omu.edu.tr üzerinden yapılacak olup, öğrencilerimiz sınav saatlerini 23 Şubat Perşembe gününden itibaren sisteme girerek öğrenebilirler