2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Dönemi Staj Başvuruları Hk.

Yazar: mlzmuhendislik.web | Tarih: 25 Nisan 2024

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz döneminde staj yapacak öğrencilerin başvurularını ve stajlarını mlz-muhendislik.omu.edu.tr/tr/belgeler/staj bağlantısında yer alan "MBM Staj İlkeleri ve Uygulama Esasları"na göre gerçekleştirmesi gerekmektedir. Öğrenciler staj yerini ilgili dokümanda belirtilen şartlara uygun olarak seçerek başvuru yapmadan önce staj yeri için Zorunlu Staj Komisyon Başkanın onayını alması gerekmektedir.

Öğrenciler staja başlama tarihinden en az 30 gün önce staj başvuru evraklarını teslim etmelidir.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz dönemi stajları daha önce web sayfamızda duyurulan tarihler içerisinde yapılacaktır.

Staj başvuru evrakları:

-“Zorunlu Staj Başvuru Formu” 3 nüsha (unikys.omu.edu.tr veya bölümümüz web sayfasından ulaşabilirsiniz)

-“Müstehaklık (Provizyon) Belgesi” 1 nüsha (e-Devlet Kapısı üzerinden veya SGK’dan alınabilir)

-Kimlik Fotokopisi 1 nüsha

“Staj Başvuru Formu”nu 3 nüsha halinde staj yeri yetkilisine imzalattıktan (mühürlü) sonra Bölüm Zorunlu Staj Komisyon Başkanına onaylatmanız gerekmektedir. Komisyon Başkanı tarafından onaylanan evrakları Fakülte Yetkilisi olarak Fakülte Sekreterine onaylatmanız gerekmektedir. Onaylanan ve diğer başvuru evraklarınızı Arş. Gör. Eyüp AKBULUT’a teslim edebilirsiniz.