2022-2023 Diğer Üniversitelerin Yaz Okulunda Ders Alma ve İntibak Hk.

Yazar: mlzmuhendislik.web | Tarih: 4 Temmuz 2023

OMÜ Yaz Okulu Eğitim-Öğretim Yönergesinin 11 inci ve 12 nci maddeleri kapsamında, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Dönemi içinde diğer üniversiteler tarafından açılan yaz okullarında, "misafir öğrenci" olarak ders almak isteyen Fakültemiz öğrencilerinin, en son 21 Temmuz 2023 Cuma günü mesai bitimine kadar Bölüm Başkanlıklarına başvuruda bulunması gerekmektedir. Bölüm Başkanlığına başvurup veya başvurmayıp onay almadan ve hakkında Fakülte Yönetim Kurulu Kararı çıkmadan, diğer üniversitelerin açtığı yaz okulunda ders alıp başarılı olan öğrencilerin intibak (eş değer ders saydırma) işlemleri yapılmayacaktır.

Diğer üniversitelerin açtığı yaz okulunda ders almak isteyen öğrencilerimize duyurulur.